Music Mob – trivsel gennem musik og dans

Et projekt som kombinerer dans, percussion, sangskrivning og sang. Music Mob et projekt udviklet af musiker Martin Ollivierre.
De sidste 2 år har Music Mob fundet sted på Hvidovre Musikskole og Hvidovre Medborgersal med skoler fra Hvidovre kommune.
Idéen er, at eleverne skal være med til at skabe et show omhandlende deres eget liv, deres hverdag og drømme om fremtiden. Temaet trivsel har fokus på mobning, venskaber og på, hvordan vi kan få en bedre omgang med hinanden; behandle hinanden bedre.

Igennem de sidste 2 arbejdet har jeg arbejdet sammen med musikerne Martin Olliviere, Eliel Lazo og Carlos Perez på dette projekt.

Se mere her: Music Mob    Læs omtale af showet her: MusicMob Omtale

Musical teaterprojekt – skab og opsæt din egen forestilling på 1-2 uger.

Musicalprojektet er et tværfagligt projekt, der tilbydes folkeskoler. Eleverne vil på tværs af klasserne være med til at skabe en forestilling i samarbejde med to professionelle kunstnere. I den skabende proces vil eleverne blive introduceret til sang, dans og drama. Ud fra et på forhånd valgt tema, musik, improvisation og samarbejdsøvelser skaber vi sammen fundamentet for forestillingen.

Musicalprojektet styrker klassernes generelle trivsel. Eleverne lærer hinanden bedre at kende på tværs af klasserne. De ser hinanden i et nyt lys og får en større forståelse for hinandens kompetencer.
De mærker på egen krop nødvendigheden i at samarbejde, tage ansvar og løfte i samlet flok.
Eleverne får rig lejlighed til at udtrykke sig kreativt og bruge deres fantasi i sammenspil med fysisk udfoldelse
Projektet vil på længere sigt være med til at styrke den almene koncentration, fokus og indlæring.

I 2012 deltog 5. klasserne fra Fuglsanggårdsskolen, Virum, i projektet med støtte fra Huskunstnerordningen i samarbejde med Line Østergaard og jeg selv.